Party vlaggen Happy Birthday!

De party vlaggen Happy Birthday! is de ideale versiering voor iedere leeftijd. Door de gebruikte kleuren en het vrolijke design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op! De vlaggetjes zijn gemaakt van folie en hebben een lengte van 10 meter.

Spandoek

Een feestje is niet compleet zonder een leuk en uniek spandoek. Iedereen mag tenslotte weten dat diegene jarig is! Een spandoek laten maken is bij ons een fluitje van een cent, wij hebben het meeste werk al voor u gedaan. Ook is het spandoek vaak al binnen 5 dagen klaar. Het spandoek wordt bedrukt met de door uw aangeleverde tekst en foto’s.

Hoe werkt het?

Stap 1.

Kies het gewenste formaat, het gewenste ontwerp en upload de tekst en afbeeldingen. Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afbeeldingen die u aanlevert.

Stap 2.

Rond vervolgens de bestelling af**. Hier ontvangt u een bevestiging van per mail (lees deze goed door; eventuele fouten kunnen nog aangepast worden).

Stap 3.

Wij gaan samen met onze partner aan de slag om het ontwerp voor u te maken en te bedrukken.

Stap 4.

Het spandoek is klaar! U kunt het spandoek bij ons ophalen in Hengevelde of wij leveren het spandoek gratis & tegelijk met uw bestelde opblaasfiguur.

**Let op! Als u kiest voor bezorgen; dan worden de bezorgkosten getoond op basis van het leveren van een pop. Deze bezorgkosten zijn vaak hoger dan het versturen/verzenden via bijvoorbeeld PostNL of DHL. Indien u geen pop wenst te bestellen, dan is het voordeliger om het spandoek op te halen op ons adres in Hengevelde. Versturen via PostNL/DHL is niet mogelijk.

Versieringspakket 50 jaar (XL)

Speciaal om het u makkelijk te maken bieden wij 3 verschillende versieringspakketten 50 jaar aan! Versieringspakket XL is het grootste pakket. Dit pakket zorgt er samen met onze Abraham/Sarah pop voor dat de tuin van de jarige compleet aangekleed is! Dit pakket bestaat uit de volgende producten:

 Samen kost dit pakket normaal € 17,45. Wij bieden dit samengestelde pakket voor € 14,99 aan, gegarandeerd feest!

Ballonnen – It’s a Girl

Er is geen feestje zonder ballonnen! Met deze party ballonnen It’s a Girl is het gegarandeerd feest. De verpakking bevat maar liefst 8 ballonnen met een leuke print. De ballonnen zijn gemaakt van latex en zijn ongeveer 30 bij 30 centimeter groot.

Ballonnen – It’s a Boy

Er is geen feestje zonder ballonnen! Met deze party ballonnen It’s a Boy is het gegarandeerd feest. De verpakking bevat maar liefst 8 ballonnen met een leuke print. De ballonnen zijn gemaakt van latex en zijn ongeveer 30 bij 30 centimeter groot.

Vlaggenlijn – Party Time! zwart/goud

De vlaggenlijn zwart/goud met Party time! zijn de ideale versiering op elk feestje! Door de kleur zwart goud en het 'classy' design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op! De aan beide kanten bedrukte vlaggetjes zijn gemaakt van folie en hebben een lengte van 10 meter.

Vlaggenlijn – 50 jaar zwart/goud

De party vlaggen 50 jaar zwart/goud zijn de ideale versiering op de verjaardag van een 50-jarige. Door de kleur zwart goud en het 'classy' design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op! De aan beide kanten bedrukte vlaggetjes zijn gemaakt van folie en hebben een lengte van 10 meter.

Party vlaggen – Sarah Cartoon

De vlaggenlijn Sarah (cartoon) is de ideale versiering op een feestje van iemand die 50 wordt en dus Sarah ziet. Door de gebruikte kleuren en het vrolijke design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op! De vlaggetjes zijn gemaakt van folie en hebben een lengte van 10 meter.

Party vlaggen – Abraham Cartoon

De vlaggenlijn Abraham (cartoon) is de ideale versiering op een feestje van iemand die 50 wordt en dus Abraham ziet. Door de gebruikte kleuren en het vrolijke design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op! De vlaggetjes zijn gemaakt van folie en hebben een lengte van 10 meter.

Relectric kabelhaspel PRO 25mtr (3 x 2,5mm)

Deze professionele kabelhaspel met 4 stopcontacten is perfect om de tuin van de jarige te voorzien van de tofste elementen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze opblaaspop aansluiten op de haspel in combinatie met onze led lamp. De haspel bevat een kinderbeveiliging, overspanningsbeveiliger & IP44 bescherming, wat betekent dat deze ook in de (mot)regen kan staan. De snoerlengte is 25 meter inclusief handvat en oprolknop.

Andere specificaties:
Maximale stroom: 230V ~ 1200W (opgerold)
Maximale stroom: 230V ~ 3600W (afgerold)

Versieringspakket 50 jaar (L)

Speciaal om het u makkelijk te maken bieden wij 2 verschillende versieringspakketten 50 jaar aan! Versieringspakket L is het middelste pakket. Dit pakket zorgt er samen met onze Abraham/Sarah pop voor dat de tuin van de jarige compleet aangekleed is! Dit pakket bestaat uit de volgende producten:

Samen kost dit pakket normaal € 8,97. Wij bieden dit samengestelde pakket voor € 7,99 aan, gegarandeerd feest!

Gevel vlag 'Ik ben jarig' XXL

Deze gevelvlag met tekst is gemaakt van stevig polyester zodat u er lang plezier aan kunt beleven. De vlag is uitstekend geschikt om op te hangen. Het formaat van deze XXL gevelvlag is 150 cm x 90 cm. Door de 'neutrale' tekst is deze vlag voor iedere leeftijd te gebruiken!

Cijferballonnen 25 jaar (per 6 stuks verpakt)

Deze cijferballonnen 25 jaar zijn per 6 stuks verpakt en ideaal om de tuin/huis van de jarige verder aan te kleden! Benieuwd naar de rest van onze assortiment versiering? Selecteer dan op categorie 'Versiering'.

Huldeschild geboorte meisje

Deze grote huldeschilden zijn met 50 x 50 centimeter de perfecte decoratie aan deuren of ramen. Dit huldeschild is gemaakt van karton met een plastic laagje. Ideaal om te gebruiken buiten op de deur of binnen op raam of muur. En omdat het geen sticker is kan dit huldeschild makkelijk met plakband of door middel van een touwtje opgehangen worden.

Huldeschild geboorte jongen

Deze grote huldeschilden zijn met 50 x 50 centimeter de perfecte decoratie aan deuren of ramen. Dit huldeschild is gemaakt van karton met een plastic laagje. Ideaal om te gebruiken buiten op de deur of binnen op raam of muur. En omdat het geen sticker is kan dit huldeschild makkelijk met plakband of door middel van een touwtje opgehangen worden.

Gevel vlag 25 jaar XXL

Deze gevelvlag met tekst is gemaakt van stevig polyester zodat u er lang plezier aan kunt beleven. Tevens is de vlag uitstekend geschikt om op te hangen. Het formaat van deze XXL gevelvlag is 150 cm x 90 cm. Een mooie eyecatcher in de voortuin!

0