Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen. Mocht u naar aanleiding van het lezen van deze vragen nog andere vragen hebben, geen probleem, klik hier om naar onze contactpagina te gaan.
Bekijk vragen
Waar zijn jullie gevestigd?
Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.
Op welke manieren kan ik bij jullie betalen?
Een reservering via de website kan direct met iDEAL betaald worden. We bieden ook de mogelijkheid om contant of met een betaalverzoek te betalen bij ophalen of bezorgen. Uiteraard is het voor bedrijven mogelijk om te betalen middels een factuur.
HELP! Ik wil graag vandaag nog een pop/geboortebord huren, is dit mogelijk?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan gaan we kijken naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien. Bel 06-81714060 of 06-18663831.
Wat gebeurd er als mijn bestelde opblaasfiguur/geboortebord niet beschikbaar is?
Mocht het door u gekozen product op de aangegeven datum niet beschikbaar zijn, dan nemen we na het plaatsen van uw bestelling zo snel mogelijk contact met u op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Wilt u liever vooraf weten of het door u gekozen product nog beschikbaar is op de gekozen datum, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel 06-81714060 of 06-18663831.
Zijn de prijzen op jullie website inclusief BTW?
De prijzen op onze website zijn allemaal inclusief BTW.
Berekenen jullie borg bij het huren van een pop?
Nee, wij rekenen geen borg voor onze klanten. We gaan er vanuit dat we de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug te krijgen. We controleren alle geretourneerde poppen op schades en/of afwijkingen. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.
Naast het huren van de opblaaspop ben ik opzoek naar wat extra versiering, wat zijn jullie mogelijkheden?
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om, naast het huren van een opblaaspop, versiering te kopen voor een scherpe prijs.
Hoe werkt het opzetten van de opblaaspop?
Het opzetten van de opblaaspop kan eenvoudig met behulp van onderstaande stappen: 1. Haal de pop uit de transporttas. / 2. Leg de abraham pop languit (op de buik) op de grond. / 3. Sluit de blower aan op de luchtslang van de opblaaspop. / 4. Zet de blower aan. / 5. Begeleid de pop met twee personen omhoog. / 6. Wanneer de pop staat, houdt 1 persoon de pop vast, zodat de andere persoon de scheerlijnen kan spannen met de meegeleverde grondpinnen. Binnen 5 tot 10 minuten staat de opblaaspop, tijd voor een feestje!
Welke leeftijden kan ik aangeven op de opblaaspop?
Voor de volgende leeftijden hebben wij een banner beschikbaar: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Mocht uw gewenste leeftijd hier niet tussen zitten, dan hebben wij altijd nog de keuze uit de banners Feestje & Hoera jarige.
Hoeveel dagen kan ik een opblaaspop huren?
Onze standaard huurperiode voor een opblaaspop is 3 dagen: Dag 1: ophalen / Dag 2: feestdag / Dag 3: retour. Langer huren is uiteraard ook mogelijk tegen een vergoeding van € 5,- per dag.
Kunnen de opblaaspoppen in de regen staan?
Dat is geen probleem, al onze opblaaspoppen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PVC en kunnen prima in de regen staan.
Vanaf hoelaat kan ik mijn gehuurde opblaaspop ophalen?
De opblaaspop kan op de eerste dag van de huurperiode opgehaald worden van 19:00 tot 22:00. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Moet ik de gehuurde materialen weer schoon inleveren?
U wordt vriendelijk verzocht de gehuurde materialen schoon in te leveren, uiteraard begrijpen we dat dit met minder goed weer vaak wat lastiger zal zijn. Mocht de pop bij terugkomst erg vies zijn, dan kunnen we hier achteraf kosten voor in rekening brengen.
Kan de opblaaspop in een auto vervoerd worden?
Zeker weten! De opblaasfiguren kunnen in elke personenauto vervoerd worden. Het formaat van de transporttas is te vergelijken met een familie weekendtas en weegt ongeveer 15 kilo.
Bij welke weersomstandigheden is het niet verstandig om de pop te laten staan?
Bij een windkracht van 5 of harder is het niet verstandig om de pop op te zetten. Ook kunnen we ervoor kiezen om van tevoren reserveringen te annuleren. Bij extreme weersvoorspellingen kunnen we namelijk de veiligheid van de opblaaspop en de situatie bij de locatie niet waarborgen.
Kan mijn spandoek ook eerder dan 3 dagen geleverd worden?
Afhankelijk van de drukte is het mogelijk om het spandoek eerder dan 3 dagen te leveren. Neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina.
Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?