Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Partners

Binnenkort een feestje? Vibe Sound & Vision en Party Verhuur Twente hebben een samenwerking opgezet en bundelen de krachten!
Lees verder
vibe sound & vision
Vibe Sound & Vision
Onze partner voor licht & geluid

Met onze samenwerking met Vibe Sound & Vision profiteert u van een volledig aanbod waarbij u een geluid- en lichtinstallatie kunt huren en daarnaast de jarige kan verassen met een leuk en opvallend opblaasfiguur. Wanneer u kiest om van beide diensten gebruik te maken, krijgt u 10% korting bij Party Verhuur Twente en 10% korting bij Vibe Sound & Vision!

Vibe Sound & Vision houdt zich bezig met het verhuren van geluid- en lichtinstallaties, waarbij de klantwens het uitgangspunt is. Vibe maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige apparatuur, zodat uw feest gegarandeerd soepel verloopt. Daarnaast is het bij Vibe mogelijk om gebruik te maken van de Drive-In DJ’s, die op basis van uw wensen de avond/middag vullen. Onderstaand vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden en op onze website vibe-soundvision.nl ziet u alle mogelijkheden. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via info@vibe-soundvision.nl of 06 14 67 68 39.

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?