???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????
Altijd scherp geprijsd
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
Meer dan 500+ tevreden klanten

Partners

Binnenkort een feestje? We hebben samenwerkingen met Reclan en Vibe Sound & Vision om onze krachten te bundelen!
Lees verder
Reclan
Onze partner voor spandoeken

Vanaf mei 2023 zijn we een samenwerking gestart met Reclan. Reclan is een veelzijdig singbedrijf voor binnen- en buitenreclame. Ze leveren maatwerk op het gebied van bedrukken, beletteren, lasergraveren en printen. Gesitueerd in het hartje van Haaksbergen met de gehele productie in eigen huis! Daarmee staat flexibiliteit en snelheid garant.

Party Verhuur Twente kan met deze samenwerking nog beter inspelen op het gemak voor de klant. Een opblaasfiguur huren en direct een spandoek bestellen is uniek en bovendien heel makkelijk! En dat alles voor een aantrekkelijke prijs. De klant levert de tekst en afbeeldingen aan, wij doen de rest! 

vibe sound & vision
Vibe Sound & Vision
Onze partner voor licht & geluid

Met onze samenwerking met Vibe Sound & Vision profiteert u van een volledig aanbod waarbij u een geluid- en lichtinstallatie kunt huren en daarnaast de jarige kan verassen met een leuk en opvallend opblaasfiguur. Wanneer u kiest om van beide diensten gebruik te maken, krijgt u 10% korting bij Party Verhuur Twente en 10% korting bij Vibe Sound & Vision!

Vibe Sound & Vision houdt zich bezig met het verhuren van geluid- en lichtinstallaties, waarbij de klantwens het uitgangspunt is. Vibe maakt enkel gebruik van de meest hoogwaardige apparatuur, zodat uw feest gegarandeerd soepel verloopt. Daarnaast is het bij Vibe mogelijk om gebruik te maken van de Drive-In DJ’s, die op basis van uw wensen de avond/middag vullen. Onderstaand vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden en op onze website vibe-soundvision.nl ziet u alle mogelijkheden. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via info@vibe-soundvision.nl of 06 14 67 68 39.

Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?