Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Over Party Verhuur Twente

U hebt op deze pagina geklikt omdat u benieuwd bent naar de gezichten achter Party Verhuur Twente. En terecht! Het is wel zo fijn om te weten van wie u huurt en/of koopt.
Lees verder

Maak kennis met Kevin & Youri

Aangenaam! Wij zijn Kevin & Youri Tuinte, woonachtig in het mooie Hengevelde in Twente, Overijssel. Twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn. “We zien in de markt dat de consument steeds vaker kiest voor ‘gemak’, Party Verhuur Twente speelt hier op in. We vinden het leuk om de klant zoveel mogelijk te ontzien en bieden dit tevens aan voor een aantrekkelijke prijs.” Lees hieronder onze persoonlijke verhalen.
Kevin
“Mijn naam is Kevin Tuinte, 24 jaar oud en Eigenaar van Party Verhuur Twente. In mijn vrije tijd sport ik graag, kijk ik films/series op Netflix en ik ga graag uit met vrienden. Daarnaast werk ik fulltime in de supermarktwereld, waar ik sinds mijn 14e werkzaam ben. Samen met Youri heb ik al langer het idee om te beginnen met ondernemen vanuit huis naast mijn baan. Sinds kort zijn we gestart met ons verhuurbedrijf, we vinden het leuk om dicht bij de klant te staan en net dat extra stapje te kunnen zetten. We willen ons met Party Verhuur Twente onderscheiden op klantvriendelijkheid, laagste prijs & gemak. Zo kunt u gebruik maken van onze ‘Opzet- & afbreekservice’. Ik zal dan ook 1 van de vertrouwde gezichten zijn die bij u langs komt op locatie. Ik hoop u snel van dienst te kunnen zijn, tot dan!”
Youri
“Mijn naam is Youri Tuinte, 23 jaar oud en Eigenaar van Party Verhuur Twente. Als 14 jarige jongen ben ik begonnen in de supermarkt. Al vrij snel ontstond daar de ambitie om (supermarkt) ondernemer te worden. Zodoende heb ik daar mijn opleidingen op aangepast. Vorig jaar september heb ik de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement afgerond. Momenteel werk ik fulltime, maar begon ook het ondernemen bij mij te kriebelen. Zodoende zijn Kevin en ik, begonnen met Party Verhuur Twente. Party Verhuur Twente is een bedrijf die altijd op zoek is naar mogelijkheden en graag meedenkt met de klant. We streven ernaar om u op termijn een zo volledig mogelijk assortiment te kunnen bieden, zodat wij elk feestje compleet kunnen maken! Ik hoop u snel te mogen ontvangen!”
Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?