???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????
Altijd scherp geprijsd
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
Meer dan 500+ tevreden klanten

Over ons

Hoe het begon

Party Verhuur Twente is in augustus 2022 opgericht door twee broers; Kevin & Youri Tuinte, afkomstig uit Hengevelde. “Vanuit huis zijn we begonnen met het verhuren van Abraham’s en Sarah’s. Dit ging zo goed dat we al snel konden uitbreiden in het assortiment.” Naast ons uitgebreide assortiment opblaasfiguren beschikken we nu ook over: Geboorteborden, Spandoeken, Versieringsartikelen, Skytubes en Easy-up tenten. Bekijk ons volledige assortiment en reserveer snel!
Ons assortiment
Party Verhuur Twente maakt het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier een leuk feestje te kunnen organiseren. Zo hoeft u geen grote investeringen voor apparatuur te doen. Jullie regelen de locatie, wij regelen de rest.

Wat zeggen onze klanten?

Uitstekende service. Ze kwamen de pop brengen en opzetten. Na het feest kwamen ze de pop ook weer afbreken. Ook is de pop zowat geruisloos. Echte toppers!
Anne Vanleke
Hele mooie poppen en feestartikelen. Uitstekende service! Erg handig dat ze de poppen voor je op willen zetten. Echt een aanrader!
E. Hakkert
Bedankt voor het opzetten van de mooie pop! De volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
Luuk Vos
Duidelijke en snelle communicatie en wat een service dat het wordt opgehaald en geplaatst.
Femke K.
Erg tevreden. Alles is snel geregeld, ook als je de pop een dag van te voren besteld. Uitstekende service. Ga zo door kearls!!
Mirjam Bijen
Toppers! Op de afgesproken dag, op tijd en met een goed humeur hebben ze een mooie 4 meter hoge Sarah Pop geplaatst. Vandaag weer netjes opgeruimd en opgehaald. Ik ben super tevreden en Ik weet waar ik moet zijn als ik weer een feestje heb!
Manon ten Have

Onze kernwaarden

Gemak voor de klant
Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzien. Bij bezorging plaatsen we het door u gehuurde artikel, zodat het u zo min mogelijk tijd kost!
Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat u verzekerd bent van het beste materiaal!
Scherpe prijs
Wij bieden al onze artikelen voor een scherpe prijs aan. U wilt niet meer betalen dan nodig is, toch?
Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?