???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????

Hoe zet ik een opblaasbare Abraham of Sarah pop op?

Je hebt online een opblaasbare Abraham of Sarah pop gevonden die perfect bij de jarige past. Het leukste van deze verassing is het plaatsen van de ludieke opblaasbare Abraham of Sarah in de tuin van de jarige. Met een groepje mensen zou je zeggen dat er vast wel iemand is die weet hoe dit werkt. Toch is het altijd even handig om een exacte instructie bij de hand te hebben en te weten waar je op moet letten. Schade aan een opblaasfiguur wil bovendien niemand en dit brengt vaak veel gedoe met zich mee. In deze blog gaan we dieper in op de vraag: Hoe zet ik een opblaasbare Abraham of Sarah pop op? We bespreken de belangrijkste aandachtspunten. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en kun jij met een gerust hart de pop laten shinen in de tuin van de jarige.

Nog geen leuke pop gevonden? Wij hebben een uniek en uitgebreid assortiment met verschillende opblaasbare Abrahams en Sarah. Neem snel een kijkje op onze assortimentspagina.

Laten we snel verder gaan met de opzet instructies voor het plaatsen van een opblaasbare Abraham of Sarah. Het opzetten van deze pop begint bij de plek waar het opblaasfiguur komt te staan. Niet elke plek is geschikt om een opblaasfiguur te plaatsen. Het is bijvoorbeeld niet handig om een pop te plaatsen in de buurt van scherpe struiken, hekwerken en andere scherpe voorwerpen. Daarnaast is het belangrijk dat de pop op 4 punten goed verankerd kan worden. Een stukje gras of zand is het meest ideaal om de pop met een haring te bevestigen, maar ook op stenen is dit mogelijk.

Als je een geschikte plek in de tuin hebt gevonden is het tijd om het opblaasfiguur uit de transporttas te halen. Zorg voor een schone ondergrond of maak gebruik van een onderzeil. Zo houd je de pop netjes. Sluit vervolgens de blower aan de luchtslang (zorg er voor dat deze goed om de blower is bevestigd en het touw over de rand valt, zodat deze niet gemakkelijk kan los schieten). Let op dat er geen draai zit in de luchtslang, anders is de luchttoevoer niet voldoende. De pop zal dan niet voldoende opgeblazen worden. Begeleid vervolgens het opblaasfiguur omhoog. Het makkelijkste is om dit even met 2 personen te doen, zodat de andere persoon de touwen kan gaan spannen. Bevestig vervolgens de spantouwen met een haring of voorwerp die stevig genoeg is om een spantouw aan te bevestigen (denk aan een hekje of boom). Als het opblaasfiguur stevig staat kan de banner aan de pop bevestigd worden. De banner kan bevestigd worden aan de voorste 2 lussen van de pop. Als laatste controleer je of alle voorgaande stappen juist zijn uitgevoerd, zodat er geen spantouw of luchttoevoer kan losschieten. Bij een windkracht van 5 of hoger is het niet aan te raden om het opblaasfiguur op te laten staan. Het is dan verstandig om de pop (tijdelijk) uit te zetten totdat de windkracht weer gedaald is. Op die manier voorkom je eventuele schade aan het opblaasfiguur.

Stappenplan opblaasbare Abraham of Sarah pop plaatsen

Omdat bovenstaande tekst redelijk uitgebreid is, zullen we hier een kort en bondig stappenplan neerzetten die je kan volgen om de pop op een veilig manier op te zetten.

Aandachtspunten voor het opzetten

Let op scherpe voorwerpen zoals struiken en scherpe herkwerken. Zorg voor een schone ondergrond en een plek waar de pop goed bevestigd kan worden.

Stap 1

Sluit de blower aan op het opblaasfiguur (zorg ervoor dat deze goed over de rand is bevestigd; ivm losschieten). Zorg ervoor dat er geen draai in de luchtslang zit om de luchttoevoer soepel te houden.

Stap 2

Doe de stekker in het stopcontact (aansluiting met randaarde).

Stap 3

Begeleid het opblaasfiguur omhoog, totdat deze zelfstandig kan staan.

Stap 4

Terwijl 1 persoon het opblaasfiguur vasthoudt, kan de andere persoon de spantouwen gaan spannen.

Stap 5

Bevestig deze spantouwen met een haring of aan een ander stevig voorwerp. Bevestig ook de onderste lussen van de pop met een haring.

Stap 6

Hang de leeftijdsbanner op aan de voorste lussen van de pop.

Stap 7

Controleer bovenstaande stappen. Alles correct? Tijd voor het feestje!

Na het lezen van deze blog zou je wellicht denken, zo moeilijk is dit toch niet? Nee klopt, maar toch gaat het nog wel is mis. Het is dus wel degelijk belangrijk om bovenstaande punten mee te nemen bij het opzetten van een opblaasfiguur. Zo borg je de veiligheid voor jezelf en anderen en is de kans op schade nihil. Mochten er na aanleiding van deze instructies nog vragen zijn. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Auteur: Party Verhuur Twente / Publicatiedatum: 30 januari 2024

Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?