???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????

De best verhuurde opblaasfiguren en geboorteborden van 2023

Het jaar 2023 zit er weer op en dat geeft ons de gelegenheid om de best verhuurde opblaasfiguren van 2023 van onze Abrahams en Sarahs voor jullie in beeld te brengen. Ook de geboorteborden gingen dit jaar vaak de deur uit om te shinen in de tuin van de kersverse ouders. In dit artikel zullen we ook een top 3 best verhuurde geboorteborden van 2023 met jullie delen. Wellicht geeft dit jullie wat inspiratie voor 2024!

In 2023 hebben we vele honderden jarigen, maar ook gepensioneerden blij mogen maken met een leuk opblaasfiguur in de tuin. Wij zien dat het steeds populairder wordt om een opblaasfiguur te huren, in plaats van een zelfgemaakte Abraham of Sarah. Veel mensen hebben geen tijd om een hele pop op te tuigen, zoals dit vroeger wel veel gebeurde. Een opblaasbare Abraham of Sarah huren is dan de ideale oplossing! Hij staat vaak al binnen 10 minuten op en met onze opzet- en afbreekservice heb je hier zelf amper werk mee. Een aantal leuke feitjes over de verhuren van afgelopen jaar:

→ Onze Abraham Feestend is het verst van huis geweest. Hij was namelijk in Denemarken; dat is ruim 700 kilometer verderop

→ De Abraham Ouwe Lul is vanaf juni in ons assortiment gekomen en is vanaf dat moment zo vaak verhuurd dat deze zelfs in de top 3 van 2023 is geëindigd

→ Afgelopen jaar hebben we meer dan 6500 kilometer afgelegd om alle opblaasfiguren op jullie adres te bezorgen

En nu door naar de meest verhuurde opblaasfiguren van 2023. Dit waren de meest populairste poppen:

Top 3: Meest verhuurde opblaasfiguren van 2023

  1. Sarah Feestend (4 meter)
  2. Abraham Cartoon (3,2 meter)
  3. Abraham Ouwe Lul (3,5 meter)

Vanaf februari 2023 beschikken wij ook over een assortiment geboorteborden. Dit was een groot succes, want we hebben dit jaar het assortiment geboorteborden flink kunnen uitbreiden. In 2024 zal dit ongetwijfeld hard door blijven groeien.

Meest verhuurde poppen van 2023

Top 3: Meest verhuurde geboorteborden van 2023

Wij willen iedereen bedanken voor het afgelopen jaar en wensen iedereen een goed en gezond 2024!

Met feestende groet,

Kevin & Youri Tuinte Team Party Verhuur Twente

Auteur: Party Verhuur Twente / Publicatiedatum: 2 januari 2024

Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?