???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????
Altijd scherp geprijsd
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
Meer dan 500+ tevreden klanten

Spandoek

Een spandoek ontwerpen is vaak een tijdrovende klus. Maar niet bij ons! Wij bieden naast onze leuke opblaasfiguren ook de mogelijkheid om een leuk spandoek te laten bedrukken. Kies uit onze zelfontworpen designs!

✔ Makkelijk & snel besteld
✔ Binnen 3 werkdagen geleverd
✔ Uitstekende kwaliteit
✔ Inclusief ringen om de 50 cm
✔ Geschikt voor binnen en buiten

 Spandoek wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

 • Afmeting*
  Ontwerp*
  Spoedaanvraag
  Tekst voor spandoek*
  Afbeelding 1*
  Afbeelding 2*
  Afbeelding 3*
  Afbeelding 4*
Voor het bezorgen (inclusief ophalen en opzetten) worden de bezorgkosten aan de hand van het bezorgadres & postcode berekend. Binnen Hengevelde is bezorgen gratis.

Beschrijving

Een feestje is niet compleet zonder een leuk en uniek spandoek. Iedereen mag tenslotte weten dat diegene jarig is! Een spandoek laten maken is bij ons een fluitje van een cent, wij hebben het meeste werk al voor u gedaan. Ook is het spandoek vaak al binnen 3 dagen klaar. Het spandoek wordt bedrukt met de door uw aangeleverde tekst en foto’s.

Hoe werkt het?

Stap 1.

Kies het gewenste formaat, het gewenste ontwerp en upload de tekst en afbeeldingen. Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afbeeldingen die u aanlevert.

Stap 2.

Rond vervolgens de bestelling af**. Hier ontvangt u een bevestiging van per mail (lees deze goed door; eventuele fouten kunnen nog aangepast worden).

Stap 3.

Wij gaan samen met onze partner aan de slag om het ontwerp voor u te maken en te bedrukken.

Stap 4.

Het spandoek is klaar! U kunt het spandoek bij ons ophalen in Hengevelde of wij leveren het spandoek gratis & tegelijk met uw bestelde opblaasfiguur.

**Let op! Als u kiest voor bezorgen; dan worden de bezorgkosten getoond op basis van het leveren van een pop. Deze bezorgkosten zijn vaak hoger dan het versturen/verzenden via bijvoorbeeld PostNL of DHL. Indien u geen pop wenst te bestellen, dan is het voordeliger om het spandoek op te halen op ons adres in Hengevelde. Versturen via PostNL/DHL is niet mogelijk.

Andere suggesties

Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?