Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren St. Isidorushoeve

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio St. Isidorushoeve? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in St. Isidorushoeve?

Is er binnenkort iemand in St. Isidorushoeve die Abraham of Sarah ziet? Wij hebben leuke opblaasbare poppen om de jarige te verassen! We hebben verschillende leeftijdsbanners waardoor er veel mogelijkheden zijn. Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, waardoor St. Isidorushoeve makkelijk te bereiken is.

Naast ons assortiment opblaasfiguren bieden wij ook assortiment voor geboortes (waaronder ook geboorteborden). Voor ons volledige assortiment kunt u een kijkje nemen op onze assortimentspagina.

 

Bezorgen in St. Isidorushoeve

Geen tijd om uw gehuurde pop op te komen halen in Hengevelde? Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om uw favoriete opblaasfiguur te laten bezorgen op de feestlocatie in St. Isidorushoeve. Bij het bezorgen van uw pop, is er de mogelijkheid om de pop GRATIS te laten opzetten. Uiteraard breken we hem netjes weer af aan het einde van de huurperiode. Dat is pas gemak! Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld woensdag tussen 20:00 en 21:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld vrijdag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten St. Isidorushoeve

De bezorgkosten voor St. Isidorushoeve, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 7,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

 

 

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?