Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Rietmolen

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Hengelo? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Rietmolen?

Een Abraham of Sarah huren in Rietmolen voor je echtgenoot, buurman, oom, tante, collega of vriendin? Voor het huren van een opvallend opblaasfiguur bent u bij Party Verhuur Twente aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hengevelde, waardoor we in circa 10 minuten rijden al in Rietmolen kunnen zijn. Deze afstand is ook voordelig voor de bezorgkosten!

Naast ons assortiment opblaasfiguren bieden wij ook assortiment voor geboortes. Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina. Last-minute aanvragen is uiteraard ook mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact op via onze contactpagina.

 

Bezorgen in Rietmolen

Als u niet in de gelegenheid bent om uw gehuurde pop op te komen halen in Hengevelde, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om uw favoriete opblaasfiguur te laten bezorgen op de feestlocatie in Rietmolen. Wanneer u gebruik maakt van onze bezorgservice, dan zetten we de pop GRATIS op. Aan het einde van de huurperiode breken we hem netjes weer af. Dit is ideaal als u zelf weinig tijd hebt. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zondag tussen 12:00 en 13:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld dinsdag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Rietmolen

De bezorgkosten voor Rietmolen, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 10,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?