Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Neede

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Neede? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Neede?

Is er binnenkort iemand jarig in Neede en wilt u diegene verassen met een leuk en opvallend opblaasfiguur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, dat is nog geen 10 minuten rijden naar Neede. Makkelijk bereikbaar dus voor ons. Naast onze opblaasfiguren kunt u ook geboorteborden bij ons huren. Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina.

 

Bezorgen in Neede

Heeft u geen tijd om uw favoriete opblaasfiguur op te halen in Hengevelde? Dat is geen probleem! Wij hebben ook een bezorgservice, waardoor wij uw gehuurde opblaasfiguur kunnen bezorgen in Neede. Bij het bezorgen van uw pop, kunt u gebruik maken van onze GRATIS opzet- en afbreekservice. Wel zo makkelijk! Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zaterdag tussen 11:00 en 12:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld maandag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Neede

De bezorgkosten voor Neede, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 9,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?