???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????
Altijd scherp geprijsd
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
Meer dan 500+ tevreden klanten

Abraham/Sarah huren Hengevelde

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Hengevelde? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham, Sarah opblaaspop of geboortebord huren in Hengevelde?

Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, ideaal dus om uw favoriete opblaasfiguur of geboortebord bij ons te huren! Wij hebben een leuk en divers aanbod van Abrahams en Sarahs en hebben voor diverse gelegenheden een pop beschikbaar. Ook bijvoorbeeld voor een geboorte. We beschikken over een aantal geboorteborden en zelfs een grote opvallende opblaasbaby! Versiering is ook eenvoudig bij te bestellen. Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina.

 

Bezorgen in Hengevelde

Naast de mogelijkheid om uw pop op ons adres op te halen, kunt u ook gebruik maken van onze GRATIS bezorgservice. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gehuurde opblaasfiguur of geboortebord te laten bezorgen op feestlocatie. Deze zullen we dan opzetten en aan het einde van de huurperiode weer netjes afbreken. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 18:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld donderdag tussen 21:00 en 22:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zaterdag tussen 14:00 en 15:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Hengevelde

Er zullen geen bezorgkosten berekend worden voor alle adressen in Hengevelde. Wij bieden namelijk een GRATIS bezorgservice in Hengevelde, inclusief gratis opzetten en ophalen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u uw bezorglocatie in het afrekenproces aangeven en daarna kiezen voor bezorgen.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

 

Spandoek laten bedrukken Hengevelde

Naast ons uitgebreide assortiment opblaasfiguren, geboorteborden en versiering beschikken wij ook over de mogelijkheid om een spandoek te laten bedrukken en bezorgen in Hengevelde. Vaak is het ontwerpen van een spandoek een tijdrovende klus, maar niet bij ons! Om dit voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken hebben we het meeste werk al gedaan. 

Een spandoek bestellen bij ons werkt als volgt:

Stap 1. Kies het gewenste formaat, het gewenste ontwerp en upload de tekst en afbeeldingen.

Stap 2. Rond vervolgens de bestelling af. Hier ontvang je een bevestiging van per mail (lees deze goed door; eventuele fouten kunnen nog aangepast worden).

Stap 3. Wij gaan aan de slag om het ontwerp voor je te maken.

Stap 4. Ontwerp wordt naar de klant gestuurd en de klant kan hier 1x feedback op geven.

Stap 5. Akkoord? Dan gaat onze partner aan de slag om het spandoek te bedrukken.

Stap 6. Het spandoek wordt afgeleverd op het doorgegeven adres of kan opgehaald worden op onze locatie.

Wij zijn het enigste verhuurbedrijf waar het huren van een opblaaspop, als het bestellen van een spandoek mogelijk is. Profiteer van onze voordelen:

  • Makkelijk & snel besteld
  • Binnen 3 dagen geleverd
  • Uitstekende kwaliteit
  • Omzomen en inclusief ringen om de 50 cm
  • Geschikt voor binnen en buiten 

Direct aan de slag? Klik hier om een spandoek te laten bedrukken en te bestellen. Binnen no-time is alles geregeld!

Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0