Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Hengevelde

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Hengevelde? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Hengevelde?

Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, ideaal dus om uw favoriete opblaasfiguur bij ons te huren! Wij hebben een leuk en divers aanbod van Abrahams en Sarahs en hebben voor diverse gelegenheden een pop beschikbaar. Ook bijvoorbeeld voor een geboorte. We beschikken over een aantal geboorteborden en zelfs een grote opvallende opblaasbaby! Versiering is ook eenvoudig bij te bestellen. Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina.

 

Bezorgen in Hengevelde

Naast de mogelijkheid om uw pop op ons adres op te halen, kunt u ook gebruik maken van onze GRATIS bezorgservice. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gehuurde opblaasfiguur te laten bezorgen op feestlocatie. Deze zullen we dan opzetten en aan het einde van de huurperiode weer netjes afbreken. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld donderdag tussen 21:00 en 22:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zaterdag tussen 14:00 en 15:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Hengevelde

Er zullen geen bezorgkosten berekend worden voor alle adressen in Hengevelde. Wij bieden namelijk een GRATIS bezorgservice in Hengevelde, inclusief gratis opzetten en ophalen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u uw bezorglocatie in het afrekenproces aangeven en daarna kiezen voor bezorgen.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?