Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Haaksbergen

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Haaksbergen? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Haaksbergen?

Een Abraham of Sarah huren in Haaksbergen? Voor het huren van een leuk en uniek opblaasfiguur bent u bij Party Verhuur Twente aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste in de regio Twente & Achterhoek, rekenen geen borg en hebben een GRATIS opzet- & afbreekservice (bij bezorging). Ook bieden wij een assortiment met een opblaasbare baby of een geboortebord. Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina.

Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, waardoor wij in circa 12 minuten op feestlocatie in Haaksbergen kunnen zijn. Ook last-minute is er van alles mogelijk bij ons!

 

Bezorgen in Haaksbergen

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw gehuurde pop in Hengevelde op te komen halen, dan is het uiteraard ook mogelijk om uw favoriete opblaasfiguur te laten bezorgen op de feestlocatie in Haaksbergen. Mocht u uw gehuurde pop willen laten bezorgen, dan zetten we uw opblaaspop GRATIS op en breken we hem aan het einde van de huurperiode weer netjes af. Ideaal als u zelf weinig tijd hebt. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld donderdag tussen 19:00 en 20:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zaterdag tussen 15:00 en 16:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Haaksbergen

De bezorgkosten voor Haaksbergen, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 10,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

 

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?