???? Hij komt, hij komt! Die lieve goede Sint! Van 13 november 2023 t/m 5 december 2023 krijgt u bij het ophalen of laten bezorgen van uw bestelling een GRATIS cadeautje! ????
Altijd scherp geprijsd
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
Meer dan 500+ tevreden klanten

Abraham/Sarah huren Goor

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Goor? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham, Sarah opblaaspop of geboortebord huren in Goor?

Bent u opzoek naar een opblaaspop Abraham of opblaaspop Sarah van 50 jaar? Of zelfs voor een getrouwd echtpaar? Wij hebben leuke opblaasfiguren voor verschillende leeftijden en gelegenheden. Ook voor een geboorte hebben we een opblaasbare baby of geboorteborden te huur! Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina.

Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, dat betekend dus dat we binnen 10 minuten op de locatie in Goor kunnen zijn.

 

Bezorgen in Goor

Als u niet in de gelegenheid bent om uw gehuurde pop of geboortebord op te komen halen in Hengevelde, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om deze te laten bezorgen op de feestlocatie in Goor. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, dan zetten we de pop GRATIS voor uw op. Daarnaast breken we hem aan het einde van de huurperiode weer netjes af en nemen we de pop weer mee. Ideaal als u zelf weinig tijd hebt. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 18:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zaterdag tussen 14:00 en 15:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld maandag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Goor

De bezorgkosten voor Goor, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 9,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

 

Spandoek laten bedrukken Goor

Naast ons uitgebreide assortiment opblaasfiguren, geboorteborden en versiering beschikken wij ook over de mogelijkheid om een spandoek te laten bedrukken en bezorgen in Goor. Vaak is het ontwerpen van een spandoek een tijdrovende klus, maar niet bij ons! Om dit voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken hebben we het meeste werk al gedaan. 

Een spandoek bestellen bij ons werkt als volgt:

Stap 1. Kies het gewenste formaat, het gewenste ontwerp en upload de tekst en afbeeldingen.

Stap 2. Rond vervolgens de bestelling af. Hier ontvang je een bevestiging van per mail (lees deze goed door; eventuele fouten kunnen nog aangepast worden).

Stap 3. Wij gaan aan de slag om het ontwerp voor je te maken.

Stap 4. Ontwerp wordt naar de klant gestuurd en de klant kan hier 1x feedback op geven.

Stap 5. Akkoord? Dan gaat onze partner aan de slag om het spandoek te bedrukken.

Stap 6. Het spandoek wordt afgeleverd op het doorgegeven adres of kan opgehaald worden op onze locatie.

Wij zijn het enigste verhuurbedrijf waar het huren van een opblaaspop, als het bestellen van een spandoek mogelijk is. Profiteer van onze voordelen:

  • Makkelijk & snel besteld
  • Binnen 3 dagen geleverd
  • Uitstekende kwaliteit
  • Omzomen en inclusief ringen om de 50 cm
  • Geschikt voor binnen en buiten 

Direct aan de slag? Klik hier om een spandoek te laten bedrukken en te bestellen. Binnen no-time is alles geregeld!

Copyright © 2022-2024 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden
crossmenu
0