Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Goor

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Goor? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Goor?

Bent u opzoek naar een opblaaspop Abraham of opblaaspop Sarah van 50 jaar? Of zelfs voor een getrouwd echtpaar? Wij hebben leuke opblaasfiguren voor verschillende leeftijden en gelegenheden. Ook voor een geboorte hebben we een opblaasbare baby of geboorteborden te huur! Bekijk ons volledige assortiment op onze assortimentspagina.

Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde, dat betekend dus dat we binnen 10 minuten op de locatie in Goor kunnen zijn.

 

Bezorgen in Goor

Als u niet in de gelegenheid bent om uw gehuurde pop op te komen halen in Hengevelde, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om uw favoriete opblaasfiguur te laten bezorgen op de feestlocatie in Goor. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, dan zetten we de pop GRATIS voor uw op. Daarnaast breken we hem aan het einde van de huurperiode weer netjes af en nemen we de pop weer mee. Ideaal als u zelf weinig tijd hebt. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zaterdag tussen 14:00 en 15:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld maandag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Goor

De bezorgkosten voor Goor, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 7,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?