Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Eibergen

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Eibergen? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Eibergen?

Een opblaasbare pop van 50 jaar (of andere leeftijd) in Eibergen nodig? Dan zit u hier goed! Wij beschikken namelijk over een leuk en divers assortiment van opblaasbare Abrahams en Sarahs en daarnaast hebben we ook een assortiment voor geboortes. Op onze assortimentspagina kunt u ons volledige aanbod rustig bekijken.

 

Bezorgen in Eibergen

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw gehuurde Abraham of Sarah op feestlocatie (in Eibergen) te laten bezorgen. Wanneer u kiest om uw favoriete pop te laten bezorgen, dan zetten wij deze GRATIS voor uw op. Aan het eind van de huurperiode breken we hem netjes weer af en nemen we de pop weer mee, dit is ideaal als je zelf weinig tijd hebt. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld zondag tussen 16:00 en 17:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld dinsdag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Eibergen

De bezorgkosten voor Eibergen, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 16,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

 

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?