Goedkoopste in uw regio
Geen borg
Veilig betalen met iDEAL
GRATIS opzet- & afbreekservice

Abraham/Sarah huren Diepenheim

Abraham of Sarah opblaaspop huren in regio Diepenheim? Of opzoek naar een grote opvallende opblaasbaby? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Bekijk assortiment

Een Abraham of Sarah opblaaspop huren in Diepenheim?

Ziet er binnenkort iemand Abraham of Sarah (of een andere leeftijd uiteraard) in Diepenheim? Dan is dat het moment om eens goed uit te pakken met een leuk opblaasfiguur voor de jarige. Party Verhuur Twente beschikt over een leuk en divers aanbod opblaasfiguren en hebben daarnaast ook geboorteborden te huur. Wij zijn gevestigd in Hengevelde, waardoor Diepenheim makkelijk te bereiken is voor ons. Bekijk onze assortimentspagina voor het volledige aanbod.

 

Bezorgen in Diepenheim

Geen tijd om uw gehuurde pop op te halen in Hengevelde? Geen probleem, wij bieden de mogelijkheid om uw pop thuis (of op de feestlocatie) te laten bezorgen (inclusief opzetten en weer ophalen). Op die manier bespaart u tijd om andere belangrijke dingen te doen. Party Verhuur Twente bezorgt 7 dagen per week op de volgende (standaard) tijdstippen:

  • Maandag t/m vrijdag: tussen 19:00 – 22:00
  • Zaterdag & zondag: tussen 10:00 – 22:00

Voorbeeld bezorg- & ophaaldag: Standaard huurperiode van 3 dagen

1e dag: Bezorgd en opgezet door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld woensdag tussen 20:00 en 21:00)
2e dag: Feestdag: De gehele dag staat de pop te blinken in de tuin van de jarige!
3e dag: Opgehaald door Party Verhuur Twente: Tijdstip naar wens (bijvoorbeeld vrijdag tussen 17:00 en 18:00)

Mocht het bezorgmoment toch niet goed uitkomen, dan kunt u ons altijd bellen voor de mogelijkheden voor een ander tijdstip. Wij proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn.

 

Bezorgkosten Diepenheim

De bezorgkosten voor Diepenheim, inclusief gratis opzetten en ophalen, zullen circa € 7,- bedragen. De exacte bezorgkosten worden berekend aan de hand van uw adres. Deze worden automatisch berekend bij het invullen van de bezorglocatie, in het afrekenproces.

 

Overige informatie

Party Verhuur Twente beschikt over de volgende leeftijdsbanners: 16, 18, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75 en 80. Daarnaast rekenen wij geen borg bij het huren van een opblaaspop. In deze regio gaan we er vanuit dat de opblaaspop compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug krijgen.

Copyright © 2022-2023 Party Verhuur Twente | Alle rechten voorbehouden | Ontwerp & Realisatie door De Website Baas
crossmenu
0
×

 

Klantenservice

Klik hieronder om een gesprek te starten

× Hulp nodig?